Mazeretli Harç ve Ders Kayıtları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ödemeleri 09.02.2020 tarihinde sona ermiştir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini ödeyemeyen öğrencilerimiz, 20 Şubat 2020 tarihine kadar enstitümüze mazeretlerini belirten dilekçe ile başvurabilecektir.

1- Mazeretleri enstitü yönetim kurulu kararı ile kabul edilen öğrencilerimiz "Öğrenci Bilgi Sistemi"nden  "Ders Kaydı Mazeret İşlemleri" listesine eklenecektir.

2- Listeye eklenen öğrenciler Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini 17 Şubat - 21 Şubat 2020 tarihleri arasında, saat 17:00'ye kadar T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden öğrenci numaralarını girerek yatırabilecektir.

3- Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerini yatıran öğrencilerimiz ders kayıtlarını 24 Şubat 2020 tarihine kadar danışmanlarına giderek yaptırabileceklerdir.

ÖNEMLİ NOT : Katkı payı/öğrenim ücreti borcu olmayıp ders kaydı yaptıramayan öğrencilerimiz ders kayıtlarını  24 Şubat 2020 tarihine kadar danışmanlarına giderek yaptırabilirler.